Άνδρας που επέζησε από τη βομβιστική επίθεση στη Μάντσεστερ Αρένα το 2017 μεταξύ των θυμάτων που παρασύρθηκαν από το ΙΧ στο Λίβερπουλ

Άνδρας που επέζησε από τη βομβιστική επίθεση στη Μάντσεστερ Αρένα το 2017 μεταξύ των θυμάτων που παρασύρθηκαν από το ΙΧ στο Λίβερπουλ

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βίωσαν σκηνές φρίκης το βράδυ της Δευτέρας (26/5) μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του 20ού πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, βρίσκονταν και δύο επιζώντες της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ Αρένα το 2017 μετά από μια συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Τη Δευτέρα, η πόλη είχε γεμίσει από εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους που πανηγύριζαν τον τίτλο της ομάδας τους, όταν το όχημα έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους. Συνολικά, 27 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, 20 έλαβαν επί τόπου ιατρική φροντίδα, ενώ αρκετοί άλλοι μετέβησαν μόνοι τους για εξετάσεις. Η αστυνομία του Merseyside επιβεβαίωσε τη σύλληψη ενός 53χρονου άνδρα, βρετανικής καταγωγής, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις Αρχές, το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια.

«Τρέμω ακόμα» – Επιζώντες του Μάντσεστερ ξαναζούν τον εφιάλτη

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Robby Potter από το Wirral, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ Αρένα, όταν θραύσμα διαπέρασε την καρδιά του. Μιλώντας στη Daily Mail, αποκάλυψε ότι το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μπροστά από το σημείο όπου έγινε το περιστατικό: «Ήμουν δέκα δευτερόλεπτα μπροστά. Τρέμω ακόμα» ανέφερε εμφανώς σοκαρισμένος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη liverpool echo, άλλος επιζών της επίθεσης του 2017, ονόματι Frankie, ήταν ανάμεσα στους τραυματίες της Δευτέρας. Ο 24χρονος χτυπήθηκε από το όχημα και έπεσε στο έδαφος. «Δεν θέλω να ξαναβγώ έξω. Η πλευρά του αυτοκινήτου με χτύπησε και βρέθηκα στο έδαφος. Όλα είναι θολά. Έχω κοψίματα και μώλωπες και θα γίνω καλά, αλλά υπάρχουν πολλοί που έχουν τραυματιστεί πολύ πιο σοβαρά» δήλωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE