Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε μόλις στα 20 της η άτυχη Έλενα Κυριάκου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε μόλις στα 20 της η άτυχη Έλενα Κυριάκου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο θάνατος της 20χρονης Έλενας Κυριάκου από τον Στρόβολο που απεβίωσε στις 12 Μαΐου 2025.

Το τελευταίο αντίο θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Δασούπολη, την Πέμπτη 05 Ιουνίου 2025 στις 17:00 το απόγευμα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:00

Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Στροβόλου (K-cineplex)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE