Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Επ. Λευκωσίας - Έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Επ. Λευκωσίας - Έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε βιομηχανικό στεγνωτήριο εντός βοηθητικού, μεταλλικού υποστατικού, σε περιφραγμένο χώρο ξενοδοχείου στον Αναλιόντα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 09:09π.μ.

Σύμφωνα με την Λειτουργό Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κούλλα Μεσαρίτου, από την πυρκαγιά, το εν λόγω στεγνωτήριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε ελαφρώς το δωμάτιο, καθώς επίσης και το περιεχόμενό του. 

Η λειτουργία του ξενοδοχείου δεν επηρεάστηκε καθόλου από την πυρκαγιά, ούτε κινδύνευσε οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού ή των θαμώνων. Από μέρους των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος του δωματίου, κατάσβεση της πυρκαγιάς και εξαερισμός. 
 
Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο στεγνωτήριο. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.