Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μετά από τροχαίο με μηχανάκι στη Λαμία

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μετά από τροχαίο με μηχανάκι στη Λαμία

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται ένας 16χρονος μετά από τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του το βράδυ της Τρίτης (10/6) στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Μετεώρων.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Την ίδια ώρα, στο Νοσοκομείο Λαμίας σε απλή κλίνη νοσηλεύεται και ο 18χρονος φίλος του που επίσης τραυματίστηκε στο τροχαίο, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 16χρονος που φέρεται να οδηγούσε το μηχανάκι δεν αντιλήφθηκε πινακίδα STOP κι έπεσε στο διερχόμενο όχημα που κατέβαινε την οδό Χαλκομάτας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE