LIFESTYLE

Είναι οριστικό! Χώρισε ξανά πρώην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κύπρου! Single κα άνεργη η…

Είναι οριστικό! Χώρισε ξανά πρώην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κύπρου!  Single κα άνεργη η…

Την γνωρίσαμε καλύτερα την περσινή χρονιά, όταν και παρουσίαζε την εκπομπή «Aλφα Cfef» στον ΑΝΤ1 Κύπρου, ενώ ντόρος είχε ξεσπάσει και για τον χωρισμό της τότε με τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Τώρα όμως η όμορφη ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια είναι ξανά single και …άνεργη.

Διαβάστε επίσης: Ερωτευμένη με εφοπλιστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κύπρου! Έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο να την παραλάβει από Λάρνακα

Η Ευαγγελία Αραβανή εδώ και ένα χρόνο περίπου ήταν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Γιώργο Μελισσανίδη σχέση που ξεκίνησε όταν αυτή βρισκόταν στην Κύπρο για τις ανάγκες της εκπομπής που παρουσίαζε. Μάλιστα γράφτηκε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας έστελνε το ιδιωτικό του τζετ να την παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο Λάρνακας για να φτάσει πιο σύντομα κοντά του.

Μάλιστα το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είχε μετακομίσει πριν λίγο καιρό στο σπίτι του εφοπλιστή αλλά δυστυχώς η σχέση τους τελείωσε πριν καλά καλά σοβαρέψει. Οι δυο τους ήταν φίλοι από το 2009 και μετά τον χωρισμό της Ευαγγελίας από τον Ηλία Βρεττό, ήρθαν πιο κοντά. Αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά και ήρεμα χωρίς μελοδραματισμούς.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες το κορίτσι πήρε και τα τελευταία πράγματά της από το σπίτι του νεαρού στα Νότια Προάστια.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα στην Ελλάδα η αιτία του χωρισμού δεν ήταν άλλη από την κούραση και κάποιοι τρίτοι παράγοντες που επηρέασαν πολύ τον επιχειρηματία. Η Ευαγγελία κούραζε τον Γιώργο ο οποίος ως γνωστόν έχει πολλές υποχρεώσεις… και γι΄ αυτό την χώρισε.

Διαβάστε επίσης: Ζει ένα δράμα: Ράκος παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κύπρου! Πέθανε ο πατέρας της σε ηλικία 53 ετών

Διαβάστε επίσης: «Καύσωνας» η νέα φωτογράφιση με μαγιό παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 Κύπρου! Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top