Συναγερμός στη Μελβούρνη: Αμάξι «καρφώθηκε» σε βιτρίνες καταστημάτων μεγάλου εμπορικού κέντρου

Συναγερμός στη Μελβούρνη: Αμάξι «καρφώθηκε» σε βιτρίνες καταστημάτων μεγάλου εμπορικού κέντρου

Ένα λευκό SUV φέρεται να πέρασε με μεγάλη ταχύτητα τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Northland στο Πρέστον της Μελβούρνης, περίπου στις 16.00 (τοπική ώρα), προκαλώντας πανικό και οδηγώντας σε αποκλεισμό του σημείου από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρο περιγράφουν ότι άκουσαν, ξαφνικά, ουρλιαχτά όταν το όχημα πέρασε μέσα από το πολυσύχναστο κατάστημα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο, όπου όλα τα καταστήματα είναι κλειστά και οι αγοραστές εκκενώνουν τον χώρο, όπως μεταδείδει το 9news.com.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί, ενώ αναζητείται ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό ασφαλείας στο κέντρο μέσα σε ένα μήνα, μετά από μια συμπλοκή με μασέτες, η οποία οδήγησε σε άμεση απαγόρευση της πώλησης των όπλων στη Βικτώρια.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE