Αβέρωφ Νεοφύτου: Φιάσκο με το e-kalathi – Τα «ρίχνει» στην Κυβέρνηση για εμμονή με τις εφήμερες εντυπώσεις

Αβέρωφ Νεοφύτου: Φιάσκο με το e-kalathi – Τα «ρίχνει» στην Κυβέρνηση για εμμονή με τις εφήμερες εντυπώσεις

Το φιάσκο με το e-kalathi επιβεβαιώνει κάτι που ήδη έχουμε πολύ καλά εμπεδώσει: αυτή η Κυβέρνηση, έχοντας εμμονή με τις εφήμερες εντυπώσεις, έχει ταυτόχρονα «τσακωθεί» με την ουσία, δήλωσε σήμερα ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, «αντί να δώσει πραγματικές απαντήσεις και λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας που ταλανίζει τους πολίτες, λανσάρει με φανφάρες ένα κέλυφος αναποτελεσματικό, που αντί να λύνει προβλήματα, δημιουργεί νέα».

«Τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία με πρώτο την ακρίβεια, αντιμετωπίζονται με γνώση, σοβαρή δουλειά, στοχευμένα μέτρα και, κυρίως, πολιτική βούληση», συνέχισε.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι «όταν αυτά απουσιάζουν, καταλήγουμε σε κωμικοτραγικές καταστάσεις – εμπαιγμό των νοικοκυριών που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με καθημερινό αγώνα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE