Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν αρνήθηκε επιθεωρήσεις για το πυρηνικό του πρόγραμμα

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν αρνήθηκε επιθεωρήσεις για το πυρηνικό του πρόγραμμα

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Παρασκευή ότι το Ιράν δεν έχει δεχτεί να επιτρέψει επιθεωρήσεις στο πυρηνικό του πρόγραμμα ούτε να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους πάνω στο Air Force One, ο Τραμπ υποστήριξε ότι το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης έχει ουσιαστικά ανατραπεί, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Τεχεράνη να το επανεκκινήσει σε άλλη τοποθεσία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι το θέμα του Ιράν θα βρεθεί στο επίκεντρο των συνομιλιών του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE