Μαζεύουν υπογραφές για να δικαστεί ο Κυριακίδης για Φόνο

Μαζεύουν υπογραφές για να δικαστεί ο Κυριακίδης για Φόνο

Ψήφισμα μέσω πλατφόρμας στο διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μερίδα πολιτών για να δικαστεί ο Ιωάννης Κυριακίδης σε φόνο, καθώς προκάλεσε τον θάνατο του 25χρονο Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι.

Τα Ψηφίσματα Πολιτών είναι ένας νέος ιστότοπος που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες απ'όλο τον κόσμο να ξεκινούν και να κερδίζουν εκστρατείες πάνω σε φλέγοντα, τοπικά, εθνικά ή και παγκόσμια ζητήματα.

Μερίδα πολιτών της Κύπρου εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει ψήφισμα προς τον  Γενικό Εισαγγελέα της Κύπρου Κώστα Κληρίδη για να δικαστεί για φόνο ο Ιωάννης Κυριακίδης.

Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 1.019 υπογραφές ενώ υπολείπονται άλλες 821 για να παραδοθεί το ψήφισμα στον Κώστα Κληρίδη.

Δείτε εδώ το ψήφισμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE