Έκλεισε εκτάκτως το Κολυμβητήριο Λευκωσίας - Ποιος ο λόγος

Έκλεισε εκτάκτως το Κολυμβητήριο Λευκωσίας - Ποιος ο λόγος

Έκλεισε εκτάκτως το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, ή όπως είναι γνωστό «η πισίνα του Λέλλου» που είχε ανοίξει τις πύλες του φέτος μετά από πολλά χρόνια αδράνειας και εγκατάλειψης.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα «Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας», «Λόγω εφαρμογής έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας είμαστε υποχρεωμένοι, η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας να παραμείνει κλειστή για το κοινό σήμερα. Η μικρή δεξαμενή λειτουργεί κανονικά, Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!».

Αυτούσια η ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.