Συνάντηση με τον Τίμη Ευθυμίου και τις Αγροτικές Οργανώσεις, είχε ο Υπουργός Γεωργίας

Συνάντηση με τον Τίμη Ευθυμίου και τις Αγροτικές Οργανώσεις, είχε ο Υπουργός Γεωργίας

Συνάντηση με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών Κύπρου (ΚΟΑΠ) Τίμη Ευθυμίου και τις Αγροτικές Οργανώσεις, είχε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Κατά τη σύσκεψη που ακολούθησε ο Υπουργός ενημέρωσε τις Αγροτικές Οργανώσεις για τις ενέργειες του Υπουργείου σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής στους δικαιούχους αιγοπροβατοτρόφους της κεφαλικής επιδότησης από τον ΚΟΑΠ.
 
Στη συνέχεια ο κ. Κουγιάλης συναντήθηκε με τους αιγοπροβατοτρόφους που συγκεντρώθηκαν, όπου και τους ενημέρωσε ότι ο ΚΟΑΠ θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταβολής των επιδοτήσεων από τις 15 Δεκεμβρίου, όπως τους είχε λεχθεί και στο παρελθόν, και τους κάλεσε να συνεργαστούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE