Σφοδρή σύγκρουση Προεδρικού – ΑΚΕΛ: Κατηγορεί τον Στεφάνου για λαϊκισμό και αμφισβητεί την πολιτική ευθιξία του κόμματος

Σφοδρή σύγκρουση Προεδρικού – ΑΚΕΛ: Κατηγορεί τον Στεφάνου για λαϊκισμό και αμφισβητεί την πολιτική ευθιξία του κόμματος

Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο Προεδρικό και το ΑΚΕΛ, με αφορμή τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του κόμματος της αντιπολίτευσης, Στέφανου Στεφάνου. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, απάντησε μέσω γραπτής δήλωσης, κατηγορώντας τον κ. Στεφάνου για λαϊκισμό και έλλειψη πολιτικής ευθιξίας.

Η γραπτή δήλωση του κ. Παπαδόπουλου αναφέρει επί λέξει:

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

 

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης που ταυτίστηκε στη συνείδηση της κοινωνίας με το στίγμα της απαξίωσης κάθε έννοιας πολιτικής ευθύνης, ακόμη και μετά από πορίσματα ανεξάρτητων ερευνών, για τραγωδίες που παραμένουν νωπές στη μνήμη του λαού μας, σπεύδει να ανταγωνιστεί τον ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ στον λαϊκισμό.

Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού και παραμένουμε προσηλωμένοι στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων που προκάλεσε η πυρκαγιά.

Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση της Βουλής για έλεγχο και δεν φοβάται τη λογοδοσία. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι η τελευταία που μπορεί να παραδίδει μαθήματα πολιτικής ευθιξίας.»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού έρχεται σε συνέχεια της κριτικής που ασκεί το ΑΚΕΛ για τη διαχείριση των συνεπειών της πρόσφατης πυρκαγιάς και την πολιτική λογοδοσία της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου άγνωστος κάλεσε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και ανέφερε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε συγκεκριμένο υποστατικό στην Αγία Νάπα και σε άλλους χώρους που δεν προσδιόρισε.

BEST OF TOTHEMAONLINE