Σοκ στη Νέα Ζηλανδία: Συνελήφθη 27χρονη που ταξίδευε με ένα παιδί μέσα σε βαλίτσα

Σοκ στη Νέα Ζηλανδία: Συνελήφθη 27χρονη που ταξίδευε με ένα παιδί μέσα σε βαλίτσα

Σοκ προκαλεί υπόθεση στη Νέα Ζηλανδία, όπου μια 27χρονη γυναίκα συνελήφθη αφού μετέφερε ένα δίχρονο κοριτσάκι κλεισμένο μέσα σε βαλίτσα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού με λεωφορείο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η γυναίκα κατηγορείται για κακοποίηση και αμέλεια ανηλίκου, όπως ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας Σάιμον Χάρισον.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου παρατήρησε ύποπτη κινητικότητα σε βαλίτσα ενός επιβάτη κατά τη διάρκεια στάσης στο Καϊουάκα, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Όκλαντ.

«Όταν ο οδηγός άνοιξε τη βαλίτσα, ανακάλυψε το δίχρονο κοριτσάκι», περιέγραψε ο Χάρισον, υπογραμμίζοντας πως ο οδηγός απέτρεψε «μια πολύ χειρότερη έκβαση» των γεγονότων.

Το παιδί, που ήταν πολύ ζεστό όμως έμοιαζε σε καλή κατάσταση, νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE