Σοκ στη Νέα Ζηλανδία: Συνελήφθη 27χρονη που ταξίδευε με ένα παιδί μέσα σε βαλίτσα

Σοκ στη Νέα Ζηλανδία: Συνελήφθη 27χρονη που ταξίδευε με ένα παιδί μέσα σε βαλίτσα

Σοκ προκαλεί υπόθεση στη Νέα Ζηλανδία, όπου μια 27χρονη γυναίκα συνελήφθη αφού μετέφερε ένα δίχρονο κοριτσάκι κλεισμένο μέσα σε βαλίτσα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού με λεωφορείο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η γυναίκα κατηγορείται για κακοποίηση και αμέλεια ανηλίκου, όπως ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας Σάιμον Χάρισον.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου παρατήρησε ύποπτη κινητικότητα σε βαλίτσα ενός επιβάτη κατά τη διάρκεια στάσης στο Καϊουάκα, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Όκλαντ.

«Όταν ο οδηγός άνοιξε τη βαλίτσα, ανακάλυψε το δίχρονο κοριτσάκι», περιέγραψε ο Χάρισον, υπογραμμίζοντας πως ο οδηγός απέτρεψε «μια πολύ χειρότερη έκβαση» των γεγονότων.

Το παιδί, που ήταν πολύ ζεστό όμως έμοιαζε σε καλή κατάσταση, νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE