Η σελίδα RoadReportCy δημοσίευσε βίντεο ένα επικίνδυνο περιστατικό το οποίο καταγράφηκε στις 2 Αυγούστου 2025, όταν αντικείμενα έπεφταν από την «κάσια» φορτωμένου οχήματος που κινείτο στον δρόμο, σκορπίζοντας κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, πριν την έξοδο Παρεκκλησιάς (02/08/2025) .Να ασφαλίζετε πάντα τα αντικείμενα που μεταφέρετε με το όχημά σας. Ακόμη και ένα απλό πλαστικό τελάρο που θα πέσει στον δρόμο μπορεί να βάλει σε κίνδυνο κάθε οδηγό – και μπορεί να αποβεί μοιραίο για μοτοσικλετιστή. Η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας.»
Η ανάρτηση έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα, με δεκάδες χρήστες να σχολιάζουν σχετικά περιστατικά που έχουν ζήσει στον δρόμο.