Στο νοσοκομείο 14χρονη που κατανάλωσε αλκοόλ σε γλέντι στο Λασίθι - Συνελήφθη ο πατέρας της που ήταν μαζί της

Στο νοσοκομείο 14χρονη που κατανάλωσε αλκοόλ σε γλέντι στο Λασίθι - Συνελήφθη ο πατέρας της που ήταν μαζί της

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα μέθης οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μια 14χρονη στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν η 14χρονη βρισκόταν μαζί με τον 42χρονο πατέρα της σε γλέντι ενός χωριού στην περιοχή του Λασιθίου.

Κάποια στιγμή η 14χρονη κατανάλωσε αλκοόλ με αποτέλεσμα να νιώσει έντονη αδιαθεσία και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, έλαβε τις απαραίτητες καταθέσεις και προχώρησε στη σύλληψη του 42χρονου πατέρα της.

Παράλληλα, οι αρχές συνέλαβαν και την 29χρονη υπεύθυνη του πολιτιστικού συλλόγου που είχε διοργανώσει το γλέντι.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE