Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Οι δυο τους, που είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια, δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.
Τον περασμένο Ιούλιο, το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την είδηση πως σύντομα θα παντρευτούν, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που δημοσίευσαν στα social media.
Το Σάββατο 30 Αυγούστου, ο Στέφανος Μιχαήλ έκανε ακόμα μία ρομαντική χειρονομία, χαρίζοντας στην εκλεκτή της καρδιάς του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο παρουσίασαν με νέα ανάρτηση στο Instagram. Οι δυο τους έλαμπαν από χαρά, με τα σχόλια και τις ευχές των φίλων τους να κατακλύζουν τη δημοσίευση.

"Διανύσαμε μακρύ δρόμο, περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές , μα φτάσαμε μαζί στο τέρμα.. ! Και εκεί μας περιμένει η αρχή", έγραψε ο ηθοποιός.
Πηγή: Gossip-tv.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




