Καταδίωξη στην Πάφο: Όχημα ακολούθησε τρελή πορεία - Περιπολικό που ακολουθούσε χτύπησε σε ανάχωμα - Χειροπέδες σε 32χρονο

Καταδίωξη στην Πάφο: Όχημα ακολούθησε τρελή πορεία - Περιπολικό που ακολουθούσε χτύπησε σε ανάχωμα - Χειροπέδες σε 32χρονο

Υπόθεση αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και παράλειψης να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και παράλειψης να σταματήσει οδηγός σε σήμα αστυνομικού, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες βράδυ στην επαρχία Πάφου.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Πάφο, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και χρησιμοποιώντας κατά διαστήματα την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, με κίνδυνο πρόκλησης οδικής σύγκρουσης.

Κατά την προσπάθεια ανακοπής του, το όχημα του υπόπτου ανέκοψε την πορεία του αστυνομικού οχήματος που τον ακολουθούσε, με αποτέλεσμα το υπηρεσιακό όχημα να προσκρούσει σε ένα ανάχωμα και να υποστεί ζημιές.

Για σκοπούς ανακοπής του οχήματος, τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε ρίψη αριθμού προειδοποιητικών πυροβολισμών.

Το όχημα τελικά ανακόπηκε σε περιοχή της Πάφου και από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 32χρονος, με συνοδηγό 19χρονη.

Ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος προστίμου που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε σχέση με τη 19χρονη, δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της.

Η Τροχαία Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE