H Κίμπερλι Γκίλφοΐλ αποχαιρετά τον Τσάρλι Κερκ: Αγαπούσε τις ΗΠΑ, υπερασπιζόταν την ελευθερία

H Κίμπερλι Γκίλφοΐλ αποχαιρετά τον Τσάρλι Κερκ: Αγαπούσε τις ΗΠΑ, υπερασπιζόταν την ελευθερία

Το δικό της αντίο στον Τσάρλι Κερκ, τον συντηρητικό ακτιβιστή, συγγραφέα και παρουσιαστή που δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Γιούτα, έδωσε η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, με ανάρτησή της στο Facebook.

«Θα μου λείψει ο αγαπητός μου φίλος, ο Τσάρλι Κερκ. Ο Τσάρλι είχε μεγάλη καρδιά και ισχυρή παρουσία. Αγαπούσε αυτή τη χώρα, υπερασπιζόταν την ελευθερία και ενέπνεε πολλούς με το θάρρος και τις πεποιθήσεις του» γράφει η κυρία Γκίλφοϊλ.

«Οι προσευχές μου είναι με την Έρικα, τα δύο του παιδιά και την οικογένειά του. Είθε ο Θεός να τους περιβάλλει με παρηγοριά και ειρήνη» καταλήγει στον αποχαιρετισμό της στον Τσάρλι Κερκ η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.