Ο Λούκας Μπράβο και η Σέιλιν Γούντλεϊ χώρισαν μετά από λίγους μήνες σχέσης

Ο Λούκας Μπράβο και η Σέιλιν Γούντλεϊ χώρισαν μετά από λίγους μήνες σχέσης

Ο Λούκας Μπράβο και η  Σέιλιν Γούντλεϊ δεν είναι πλέον μαζί, με τους δύο ηθοποιούς να αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο, επιβεβαιώνοντας τότε για πρώτη φορά τη σχέση τους, όμως πλέον έχουν χωρίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.