Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την επίθεση σε σπίτι στη Λευκωσία - Μπούκαραν με ρόπαλα και μαχαίρια και επιτέθηκαν σε ένοικο

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την επίθεση σε σπίτι στη Λευκωσία - Μπούκαραν με ρόπαλα και μαχαίρια και επιτέθηκαν σε ένοικο

Δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 45 ετών, συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, επίθεσης με πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Εναντίον του 31χρονου και του 45χρονου προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, βάσει της οποίας εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2025, αριθμός προσώπων παραβίασαν τις εισόδους και εισήλθαν σε οικία στη Λευκωσία, κρατώντας ρόπαλα και μεγάλα μαχαίρια. Οι δράστες φέρονται να προκάλεσαν ζημιές στην οικία και σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην αυλή, ενώ φέρονται επίσης να επιτέθηκαν και να τραυμάτισαν ένα από τους ενοίκους.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE