Νέα NAVTEX από την Τουρκία για έρευνες του «Πίρι Ρέις»

Νέα NAVTEX από την Τουρκία για έρευνες του «Πίρι Ρέις»

Έρευνες στο Αιγαίο, σε περιοχές δυτικά της Χίου και της Λέσβου, πρόκειται να πραγματοποιήσει στο διάστημα 4-14 Οκτωβρίου το τουρκικό πλοίο «Πίρι Ρέις».

Την παράνομη NAVTEX εξέδωσε σήμερα Πέμπτη η υδρογραφική υπηρεσία της Σμύρνης.

Το ωκεανογραφικό «Πίρι Ρέις» θα πραγματοποιήσει «επιστημονικές έρευνες» και σε τμήματα του Αιγαίου που είναι εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Αναμένεται η έκδοση αντι-Navtex από τον σταθμό της Λήμνου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE