LIFESTYLE

Σον Κόνερι: Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης η σύζυγός του «James Bond»

Σον Κόνερι: Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης η σύζυγός του «James Bond»

Φέρεται να ζημίωσε το ισπανικό δημόσιο κατά 5,5 εκατομμύρια λίρες

Ο πιο δημοφιλής «James Bond», Σον Κόνερι, ζει έναν εφιάλτη, καθώς η σύζυγός του Μισέλ Ρόκμπρουν, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών και πρόστιμο πάνω από 16 εκατομμύρια λίρες για απάτη κατά του ισπανικού δημοσίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η σύζυγος του «James Bond», φέρεται να ζημίωσε το δημόσιο της Ισπανίας κατά 5,5 εκατομμύρια λίρες με την πώληση μιας πολυτελέστατης βίλας τους στο ισπανικό πολυτελές θέρετρο Costa del Sol, που πραγματοποιήθηκε το 1999.

Η Μισέλ, πούλησε την τεράστια έπαυλη και αμέσως μετά κατεδαφίστηκε για να χτιστούν μόλις πέντε πολυτελή διαμερίσματα. Όμως οι αρμόδιες αρχές παραπλανήθηκαν, καθώς αντί για πέντε χτίστηκαν εβδομήντα διαμερίσματα που πωλήθηκαν για περισσότερο από 45 εκατομμύρια δολάρια.

Η γαλλίδα σύζυγος του Σον Κόνερι θα πρέπει να παραστεί σε δίκη, ενώ για την υπόθεση αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον 85χρονο ηθοποιό. Όμως, οι κατηγορίες για το πρόσωπο του δεν ήταν επαρκείς. «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ανοησίες», δήλωσε η κυρία Κόνερι και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης.

Ο Σον Κόνερι και η σύζυγός του


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top