Έφυγε από τη ζωή η Ήβη Πυργώτου - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή η Ήβη Πυργώτου - Η παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Την τελευταία της πνοή άφησε στις 10 Οκτωβρίου 2025, σε ηλικία 86 ετών,  Ήβη Πυργώτου, από την Περιστερώνα και τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2025, στις 3:00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τις 2:30 μ.μ., ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Δομετίου (δρόμος προς Αγίους Τριμιθιάς).

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικό σκοπό, ο οποίος θα καθοριστεί από τους οικείους της εκλιπούσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE