ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρμόδια πηγή για φόνο Ρόσκα: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε…»

Αρμόδια πηγή για φόνο Ρόσκα: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε…»

Δημοσιεύματα στον Τύπο τα τελευταία 24ωρα αναφέρουν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη στη υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης Ντανιέλα Ρόσκα στη Λάρνακα αρχές Νοεμβρίου, οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα, επικαλούνται πληροφορίες, που θέλουν την υπόθεση δολοφονίας της Ρόσκα να μπαίνει στο ράφι  με τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα.  Τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που έγιναν στα τεκμήρια που παρελήφθησαν από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, από το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας δεν συνάδουν με κανένα ύποπτο.

Αρμόδια πηγή, ωστόσο, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είπε ότι είναι παρά πολύ πρόωρο να πούμε ότι η υπόθεση δολοφονίας της Ντανιέλα Ρόσκα είναι μη εξιχνιασθείσα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες με την ίδια σοβαρότητα, πείσμα και επαγγελματισμό. Τα αρνητικά αποτελέσματα του DNA, δεν βάζουν στο συρτάρι την υπόθεση.  Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Χ.ΤΣ. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη ως ύποπτος γυμναστής από τη Λάρνακα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς κατηγορίες, αφού δεν πρόεκυψε κάτι που να οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top