Θανατηφόρο 27/12/2007: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος» (ΦΩΤΟ)

Θανατηφόρο 27/12/2007: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος»  (ΦΩΤΟ)

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σε μερικές ημέρες από τον τραγικό θάνατο του Αιμίλιου Ιωάννου σε τροχαίο στη Λεμεσό και οι οικείοι του δίνουν ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της γυναίκα που φέρεται να του έκοψε το νήμα της ζωής.

Με το μήνυμα «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος όλος. Μέχρι να μάθουν όλοι τη πάστα είσαι εσύ και η οικογένεια σου που χτύπησες ένα παιδί περνώντας με κόκκινο και το άφησες αβοήθητο να ξεψυχήσει και από τότε κρύβεσαι με τις πλάτες του μπαμπά», οι οικείου του άτυχου Αιμίλιου δίνουν ξανά στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της Έφης Ηροδότου.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2007 η Ηροδότου μεθυσμένη πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον 17χρονο. Εκ τότε η αστυνομία την καταζητεί για να την οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Η Έφη ωστόσο παραμένει ακόμα άφαντη με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η οικογένεια της την φυγάδευσε στο εξωτερικό.

Η Έφη Ηροδότου 28 ετών σήμερα φαίνεται να ζει στην Ελλάδα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE