Ρέθυμνο: Νεκρός 50χρονος που έπεσε από σκαλωσιά

Ρέθυμνο: Νεκρός 50χρονος που έπεσε από σκαλωσιά

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας (20/10) ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών, στο Ρέθυμνο, ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά κατά τη διάρκεια εργασιών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άτυχος άνδρας, εργολάβος στο επάγγελμα, βρισκόταν σε σκαλωσιά σε δική του ιδιοκτησία, όπου εκτελούσε εργασίες, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE