37 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε Γιαννιτσά, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα

37 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε Γιαννιτσά, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα

Επιχείρηση και συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της επικράτειας πραγματοποιεί η οικονομική αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει και σε 37 συλλήψεις σε Γιαννιτσά, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι άτομα που έδιναν σε αγρότες και κτηνοτρόφους βεβαιώσεις από Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων οι οποίες δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για εγκληματική οργάνωση που επί 4 χρόνια είχε προσποριστεί ποσά εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο, Πέμπτη, θα οδηγηθούν στην Αθήνα και θα παραπεμφθούν ενώπιον της ευρωπαίας εισαγγελέως

Οι συλλήψεις έρχονται μετά την έρευνα που διεξάγεται εδώ και μήνες από την Οικονομική Αστυνομία για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Καθώς η έρευνα ολοκληρώθηκε, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ξεκίνησαν τις συλλήψεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.