Στο προεδρικό ο Λαβρόφ – Τα λεει με Αναστασιάδη, Κασουλίδη και Γεωργιάδη

Στο προεδρικό ο Λαβρόφ – Τα λεει με Αναστασιάδη, Κασουλίδη και Γεωργιάδη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος αυτή τη στιγμή παρακάθεται σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Τον κ. Λαβρόφ υποδέχθηκε στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. Τον Ρώσο ΥΠΕΞ συνοδεύει ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάτσι, καθώς και αντιπροσωπεία του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE