Γυμνό «Ημερολόγιο» από βιοεπιστήμονες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Γυμνό «Ημερολόγιο» από βιοεπιστήμονες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Στόχος των παιδιών είναι να ευαισθητοποιεί το κοινό απέναντι σε ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει την Αυστραλία και τον αγροτικό κόσμο, την ξηρασία - Για να στηρίξουν τους αγρότες, προσπαθούν με αυτό το τρόπο να μαζέψουν ένα σημαντικό ποσό.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ τα πέταξαν όλα για καλό σκοπό. Για να στηρίξουν τους αγρότες που πλήττονται από την ξηρασία, προσπαθούν με αυτό το τρόπο να μαζέψουν ένα σημαντικό ποσό.

Η φωτογράφιση είναι άκρως επαγγελματική και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από ημερολόγια κορυφαίων εταιριών και brand.

Στο όνομα της φιλανθρωπίας οι φοιτητές μας δείχνουν με τον πιο καλαίσθητο τρόπο τα κορμιά τους. 

Στόχος των παιδιών είναι να ευαισθητοποιεί το κοινό απέναντι σε ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει την Αυστραλία και τον αγροτικό κόσμο. 


«Η Αυστραλία είναι εγκλωβισμένη από την καταστροφική ξηρασία. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε τους αγρότες», σχολιάζει ένας φοιτητής. 

Η φωτογράφιση για το ημερολόγιο κράτησε δύο ολόκληρες εβδομάδες. 

«Ήταν διασκεδαστικό. Καθένας από εμάς, περίμενε ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση και να βγάλει τα ρούχα του. Δεν υπήρχαν στιγμές αμηχανίας. Όλοι ήμασταν χαλαροί», λέει ένας άλλος σπουδαστής. 

Γυμνό «Ημερολόγιο» από βιοεπιστήμονες για καλό σκοπό!

Για το ημερολόγιο επέλεξαν ένα γραφικό τοπίο της υπαίθρου, σε ένα άκρως εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον. 

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από βιοεπιστήμονες για φιλανθρωπικούς σκοπούς έχουν γίνει παράδοση. 


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.