TAKATA: Άμεση ακινητοποίηση γι' αυτά τα 132 οχήματα - Δείτε λίστα

TAKATA: Άμεση ακινητοποίηση γι' αυτά τα 132 οχήματα - Δείτε λίστα

Στην ανάκληση λόγω ελαττωματικών αερόσακων οδηγού ΤΑΚΑΤΑ για επιπλέον 132 οχήματα έχει προβεί η εταιρεία CIC Automasters, ο κατασκευαστής OPEL/VAUXHALL, με οδηγία προς τους ιδιοκτήτες για άμεση ακινητοποίηση τους, ανακοίνωσε το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Σε ανακοίνωση, το ΤΟΜ αναφέρει ότι τα 132 οχήματα είναι επιπρόσθετα όσων ανακοινώθηκαν στις 17/10/2025 και στις 20/11/2025. Προσθέτει ότι έχει προχωρήσει στην ανάκληση του πιστοποιητικού καταλληλότητας των εν λόγω οχημάτων.

Ενόψει των όσων αναφέρονται πιο πάνω, το ΤΟΜ καλεί τους ιδιοκτήτες των οχημάτων όπως επικοινωνήσουν με τον διανομέα του κατασκευαστή που στην Κύπρο είναι η εταιρεία CIC Automasters, για περαιτέρω οδηγίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.