Σοβαρό τροχαίο: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος - Πώς έγινε η σύγκρουση

Σοβαρό τροχαίο: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος -  Πώς έγινε η σύγκρουση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδική σύγκρουση στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 10:30 χθες το βράδυ, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος, με συνεπιβάτες ακόμη δύο νεαρά πρόσωπα ηλικίας 17 και 16 ετών, στον δρόμο Λιοπετρίου – Αυγόρου, με κατεύθυνση το Αυγόρου, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμου και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Και οι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι δύο 17χρονοι, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

Ο 16χρονος υπέστη διάφορα κατάγματα και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE