ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίζεται ο Παναγή στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή – «Εσωτερικός ελεγκτής επί Αβέρωφ» απαντά…

Φωτογραφίζεται ο Παναγή στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή – «Εσωτερικός ελεγκτής επί Αβέρωφ» απαντά…

Τον διαιτητή Μάριο Παναγή φωτογραφίζει η έκθεση Γενικού Ελεγκτή για το 2014.

Οι αναφορές περί περίπτωσης διαιτητή που διαθέτει εστιατόριο στην Ελλάδα και είχε διευθυντική θέση σε εταιρεία  που έχει ως αντικείμενο το ποδόσφαιρο, μόνο με τον Παναγή ταιριάζουν…

Παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα από την έκθεση για τα μέλη της κυπριακής διαιτησίας που φέρονται να μην δηλώνουν τα εισοδήματά τους: «Χαρακτηριστικά αναφέρεται η περίπτωση Διαιτητή, ο οποίος φαίνεται να μην έχει υποβάλει στο Τμήμα δηλώσεις εισοδήματος, ενώ με βάση πληροφορίες από τον Έφορο Εταιρειών, την περίοδο 2002 - 2005 διετέλεσε μέτοχος και Διευθυντής εταιρείας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Επίσης από τον Ιούλιο του 2014 είναι Διευθυντής και Γραμματέας άλλης εταιρείας ενώ φαίνεται να είναι και ιδιοκτήτης εμπορικής επιχείρησης (εστιατορίου) στην Ελλάδα. Ο εν λόγω Διαιτητής είναι ιδιοκτήτης τριών οχημάτων εκ των οποίων τα 2 θεωρούνται πολυτελείας».

Ο Μάριος Παναγή μιλώντας στο ThemaOnline για όλα τα πιο πάνω, ανέφερε πως τα όσα γράφονται για την περίπτωσή του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Υπάρχουν ανακρίβειες και αναλήθειες» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι θα δει το θέμα με τον δικηγόρο του.

Πρόσθεσε ότι δεν έγινε έρευνα από την Ελεγκτική Υπηρεσία και πως τα εισοδήματά του ουδέποτε υπερέβαιναν το όριο ώστε να υπόκεινται σε φορολογία.  Εξήγησε, μάλιστα, ότι για την επιχείρηση που διατηρούσε κατά τα έτη 2002-2005 συνήψε δάνεια υποθηκεύοντας οικογενειακή περιουσία. 

Σε σχέση με την αναφορά περί τριών οχημάτων πολυτελείας, ανέφερε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Έχω ένα όχημα αξίας 4.000 ευρώ» δήλωσε σχετικά, για να συμπληρώσει: «Όσο δε για το εστιατόριο στην Ελλάδα, πρόκειται για επιχείρηση που είχα ενοικιάσει. Το εστιατόριο αυτό το ενοικίαζα μόνο για έξι μήνες».

«Όλα αυτά αποδεικνύονται με έγγραφα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, διερωτήθηκε: «Μήπως πρέπει και ο κόσμος να μάθει ότι ο κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης ήταν εσωτερικός ελεγκτής του υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων επί Υπουργίας του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου;».

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top