Νύχτα... εγκλημάτων στη Λεμεσό - Τους βρήκαν πάνω σε οροφή κτηρίου και τους πέρασαν χειροπέδες

Νύχτα... εγκλημάτων στη Λεμεσό - Τους βρήκαν πάνω σε οροφή κτηρίου και τους πέρασαν χειροπέδες

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο προσώπων, σχετικά με υπόθεση παράνομης εισόδου σε κτήριο, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, απόπειρας κλοπής και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι δύο άγνωστα πρόσωπα, κινούνταν ύποπτα στην οροφή κτηρίου, στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διαπίστωσαν ότι η κύρια είσοδος του κτηρίου ήταν παραβιασμένη, ενώ στην οροφή εντόπισαν 55χρονο και 47χρονη, να ασχολούνται με την κοπή χαλκοσωλήνων.

Στην κατοχή των δύο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά και άλλα ηλεκτρικά εργαλεία. Παράλληλα διαπιστώθηκαν ζημιές σε καλώδια και σωλήνες κλιματιστικών, καθώς και σε ηλεκτροφόρα καλώδια που τροφοδοτούν το συγκεκριμένο κτήριο.

Ως αποτέλεσμα 55χρονος και 47χρονη συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.