Φωτιά σε κυκλικό κόμβο: Κατέληξε στο τμήμα νεαρός στη Λεμεσό - Ανακρίθηκε στην παρουσία των γονιών του

Φωτιά σε κυκλικό κόμβο: Κατέληξε στο τμήμα νεαρός στη Λεμεσό - Ανακρίθηκε στην παρουσία των γονιών του

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι ομάδα νεαρών προσώπων μεταφέρει άχρηστα υλικά σε κυκλικό κόμβο στη Λεμεσό, πιθανόν με σκοπό να ανάψουν φωτιά.

Περίπολο της Αστυνομίας μετέβη αμέσως στη σκηνή, όπου εντόπισε εντός του κυκλικού κόμβου δύο εστίες φωτιάς. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ομάδα νεαρών προσώπων, τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή πεζοί προς διάφορες κατευθύνσεις.

Μέλος του περιπόλου ακολούθησε τους νεαρούς και κατάφερε να ανακόψει ένα από αυτούς. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ανήλικο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, στην παρουσία των γονιών του, δικηγόρου και επιμελητή ανηλίκων προσώπων. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE