Ουρές στο αεροδρόμιο Πάφου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Ουρές στο αεροδρόμιο Πάφου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Μεγάλες ουρές και μεγάλες καθυστερήσεις στη διέλευση από τα σημεία ελέγχου των ταξιδιωτών παρατηρούνται στο αεροδρόμιο Πάφου, όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Αυτό, ανέφερε σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, συμβαίνει ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του Παρισιού  λόγω των αυξημένων μέτρων ελέγχου που λαμβάνονται για σκοπούς ασφάλειας από τις αρχές ασφαλείας του Κράτους. 

Ο χρόνος καθυστέρησης υπερβαίνει τα αποδεκτά όρια, δήλωσε ο κ. Δημητριάδης και σημείωσε πως τόσο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου έχουν δεχθεί σωρεία γραπτών και προφορικών παραπόνων.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κάλεσε το Κράτος να βρει μια λύση στο πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται ιδιαίτερα – όπως είπε – τώρα που τα θέματα ασφαλείας τυγχάνουν μεγαλύτερης προσοχής έτσι ώστε η διέλευση του ταξιδιωτικού κοινού να γίνεται ομαλά και μέσα σ’ εύλογους χρόνους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE