Στη φυλακή για έξι χρόνια 37χρονος στη Λάρνακα – Βρέθηκαν δύο κιλά κάνναβης στο υποστατικό του

Στη φυλακή για έξι χρόνια 37χρονος στη Λάρνακα – Βρέθηκαν δύο κιλά κάνναβης στο υποστατικό του

Στη φυλακή για έξι χρόνια καταδικάστηκε σήμερα (09/01) 37χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε ένοχος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια στην εγχώρια αγορά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 6 Απριλίου 2025, όταν μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον κατηγορούμενο σε υποστατικό που διατηρούσε στη Λάρνακα. Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο Κακουργιοδικείο, ο 37χρονος, γνωστός στην Υπηρεσία, επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο μόλις πλησίασαν οι αστυνομικοί, ενώ ταυτόχρονα πετούσε μια συσκευασία.

Η συσκευασία περιείχε περίπου ένα κιλό κάνναβης. Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντός του υποστατικού εντοπίστηκε ακόμη μία συσκευασία με ίση ποσότητα ναρκωτικού, η οποία κατασχέθηκε. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι τα ναρκωτικά του είχαν δοθεί από άλλο πρόσωπο για φύλαξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας είχε στο παρελθόν καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE