Αστυνομία: Δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ο θάνατος υπαλλήλου της Ρωσικής Πρεσβείας

Αστυνομία: Δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ο θάνατος υπαλλήλου της Ρωσικής Πρεσβείας

Ο θάνατος του υπαλλήλου της Πρεσβείας της Ρωσίας στη Λευκωσία δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Βύρωνας Βύρωνος.

Στις δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Βύρωνος είπε πως η Αστυνομία ενημερώθηκε για τον αφύσικο θάνατο ενός προσώπου στην Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Λευκωσία.

Στη συνέχεια, η σορός παραδόθηκε από τη Ρωσική Πρεσβεία στην Αστυνομία, έγινε η νεκροτομή από την οποία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Βύρωνος προσθέτοντας πως πλέον η σορός θα παραδοθεί στην Πρεσβεία για να σταλεί στη Ρωσία.

Η υπόθεση, κατέληξε ο κ. Βύρωνας, εξετάζεται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.