ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κύπρο ο Έλληνας Υφυπουργός Αθλητισμού για ανανέωση της αθλητικής συνεργασίας

Στην Κύπρο ο Έλληνας Υφυπουργός Αθλητισμού για ανανέωση της αθλητικής συνεργασίας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας Σταύρος Κοντονής, για την υπογραφή του νέου Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας για τα έτη 2015 – 2016.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΑ, τo Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Ελλάδας, θα υπογραφεί από τον κ. Κοντονή και την Πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, σε ειδική τελετή την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού και θα ακολουθήσει δημοσιογραφική διάσκεψη.

Η αθλητική συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας χρονολογείται από το 1991 και αποτελεί ισχυρό δεσμό του κυπριακού και του ελληνικού αθλητισμού. Η υπογραφή του πρωτοκόλλου αποτελεί επίσης την έμπρακτη απόδειξη της στενής και αγαστής συνεργασίας των δύο χωρών στον αθλητισμό, σημειώνει ο ΚΟΑ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ελληνα Υφυπουργού περιλαμβάνει συναντήσεις του με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστα Καδή και  με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνά Νικολάου, καθώς και επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα. Στις συναντήσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας θα συνοδεύεται από την Πρόεδρο του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαπαέλληνα και τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ηλία Φωτόπουλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top