VIDEO - Αριστοδήμου κατά Φαίδωνος: Είμαι έτοιμος να καταθέσω - Δεν με κάλεσε ποτέ η Αστυνομία

VIDEO - Αριστοδήμου κατά Φαίδωνος: Είμαι έτοιμος να καταθέσω - Δεν με κάλεσε ποτέ η Αστυνομία

Σε νέα σοβαρή παρέμβαση προχώρησε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου, δηλώνοντας έτοιμος να καταθέσει επίσημα στοιχεία για υπόθεση που, όπως υποστηρίζει, εμπλέκει τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ», ο κ. Αριστοδήμου επανέφερε στο προσκήνιο υπόθεση που, σύμφωνα με τον ίδιο, παραμένει ανεξερεύνητη εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Όπως υπενθυμίστηκε, είχε αναφερθεί στους ίδιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν σε τηλεοπτική του παρέμβαση, απόσπασμα της οποίας αναδημοσιεύτηκε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη στάση των Αρχών, εκφράζοντας απορία για το γεγονός ότι από το 2016, οπότε και προχώρησε στην πρώτη δημόσια καταγγελία, δεν κλήθηκε ποτέ από την Αστυνομία για κατάθεση. Επιπρόσθετα ανέφερε ότι «Είμαι έτοιμος, εάν έρθει η Αστυνομία, να στηρίξω όλα όσα είπα τότε. Διερωτώμαι γιατί δεν ήρθαν να μου πάρουν κατάθεση τόσα χρόνια».

Σημειώνεται ότι παρότι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν δημοσιοποιούνται για νομικούς λόγους, ο κ. Αριστοδήμου επιμένει ότι διαθέτει συγκεκριμένη μαρτυρία και δηλώνει πως τα στοιχεία παραμένουν στη διάθεσή του, αναμένοντας την αξιοποίησή τους από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE