«Γεμίσαμε γάρους…»: Πάρκαρε όχι σε μία αλλά σε... δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ - Δείτε φωτογραφία

«Γεμίσαμε γάρους…»: Πάρκαρε όχι σε μία αλλά σε... δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ - Δείτε φωτογραφία

Ένα ακόμη περιστατικό αντικοινωνικής οδηγικής συμπεριφοράς καταγράφηκε στους δρόμους της Κύπρου και προκάλεσε αντιδράσεις. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οδηγός στάθμευσε το όχημά του όχι σε μία αλλά σε… δύο θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ , αδιαφορώντας πλήρως για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Το αυτοκίνητο καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου δύο ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για άτομα ΑμεΑ, δημιουργώντας προβλήματα σε όσους αναζητούν χώρο για να παρκάρουν, αλλά και γενικότερα στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου στάθμευσης. Το περιστατικό δεν άργησε να σχολιαστεί, με πολλούς να κάνουν λόγο για έλλειψη οδηγικής παιδείας και σεβασμού.

Δείτε φωτογραφία από την ομάδα «Cy Police Checkpoints»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE