Τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Σκοτώθηκε 67χρονη ΑμεΑ κατά την αποβίβασή της

Τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Σκοτώθηκε 67χρονη ΑμεΑ κατά την αποβίβασή της

Τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με μία 67χρονη ΑμεΑ να αφήνει την τελευταία της πνοή κατά την αποβίβασή της από αεροσκάφος.

Η άτυχη γυναίκα έφτασε με πτήση από την Κεφαλονιά στο αεροδρόμιο της Αθήνας και κατά τη διάρκεια της αποβίβασής της με τον ειδικό αναβατήρα, η 67χρονη και ο συνοδός της έπεσαν από μικρό ύψος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρίσκεται στο αεροδρόμιο αλλά δυστυχώς, κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Γεννηματάς, άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE