Στο... πόδι η Λεμεσός τα ξημερώματα - Έκρηξη σε όχημα 45χρονης, ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο

Στο... πόδι η Λεμεσός τα ξημερώματα - Έκρηξη σε όχημα 45χρονης, ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/3) στη Λεμεσό έπειτα από πληροφορία για έκρηξη και φωτιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Αγιου Σπυρίδωνα.

Γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία ενημερώθηκε για το πιο πάνω περιστατικό.

Αμέσως στη σκηνή μετέβηκαν αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσου για επιτόπιες εξετάσεις κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδοτήσει αυτοσχέδιου εκρηκτικού αντικειμένου χαμηλής ισχύος που τοποθετήθηκε κατω από όχημα 45χρονης.

Από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά η οποία προκάλεσε ζημιές στο όχημα της 45χρονης και άλλου συγγενικού της προσώπου που ήταν σταθμευμένο δίπλα από αυτό.

Οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίζονται ενώ η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις ώστε να διαπιστωθούν εάν υπάρχουν υποψίες για το ποιος κρύβεται πίσω από την κακόβουλη ενέργεια και ποια τα κίνητρα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE