LIFESTYLE

Βγήκε το ημερολόγιο της Reef, ας υποδεχτούμε το 2016

Βγήκε το ημερολόγιο της Reef, ας υποδεχτούμε το 2016

Καθε χρόνο σε αυτό το site έχουμε μία ένοχη απόλαυση την οποία παραδεχόμαστε ανοιχτά. Το σχετικό μας κόλημμα με το ημερολόγιο Miss Reef της κάθε χρονιάς

 Ας πούμε ότι δεν δεχόμαστε ότι έχει αλλάξει η χρονιά αν δεν έρθει αυτή η μαγική ώρα που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο ημερολόγιο. Παρέα φυσικά με το βίντεο που το συνοδεύει.

Το moto για την συγκεκριμένη χρονιά είναι το "Just passing through" και είναι απλούστατα φανταστικό καθώς συλλαμβάνει το πόσο απλοϊκά μπορεί ένα πανέμορφο κορίτσι απλά να περνά από κάπου είτε μαγνητίζοντας τα βλέμματα είτε απλά υπάρχοντας στον χωροχρόνο. Γιατί έχουμε μάθει να αποθεώνουμε τις γκράντε εμφανίσεις, τις μεγάλες στιγμές και τα medior events τη στιγμή που είναι μερικές στιγμές τόσο απλές που μπορούν να περικλείουν τόση ομορφιά. Στο βίντεο παρακολουθείς τέτοια καθημερινά κορίτσια, εστιάζοντας παραδοσιακά ο φακός στους γλουτούς του όπως πάντα, τα οποία εφαρμόζουν αυτό που λέει το moto. Από τις ζούγκλες του Coasta Allegre στο Μεξικό στη Βραζιλία, τον Παναμά, το Πουέρτο Ρίκο και το Εκουαδόρ, ο φακός της Reef πήγε παντού (εκεί που έπρεπε).

Μπορείς να κάνεις δικό σου το ημερολόγιο ή ακόμα καλύτερα να γνωρίσεις από κοντά τα προϊόντα της Reef σε μερικά από τα επιλεγμένα σημεία που πωλούνται στη χώρα. Ακολουθεί κοινωνικό πείραμα. Αν έχεις κάνει τον κόπο να διαβάσεις αυτές τις γραμμές και δεν είδες απλά το βίντεο ή δεν έσπευσες στις φωτογραφίες, μπες στον έξτρα κόπο να αφήσεις ένα σχόλιο με το "διάβασα κι εγώ το κείμενο". Η συμμετοχή σου στο κοινωνικό μας πείραμα θα εκτιμηθεί δεόντως.

Κατά τα άλλα, θαύμασε τις φωτογραφίες που κοσμούν το ημερολόγιο. Αγαπημένος μήνας ο Νοέμβριος (πρέπει να πάρεις το ημερολόγιο για να μάθεις ποιος είναι ο Νοέμβριος).

Πηγή: oneman.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top