LIKE ONLINE

Τι αναζητήσαμε φέτος πιο πολύ στο Google;

Τι αναζητήσαμε φέτος πιο πολύ στο Google;

Η Google δημοσίευσε ποια θέματα μας απασχόλησαν το 2015 λαμβάνοντας υπόψιν τις αναζητήσεις που κάναμε εμείς. Παρακάτω θα δείτε ποια θέματα κέντρισαν το ενδιαφέρον σε όλον τον κόσμο.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος κατηγόρησε τη Volkswagen ότι εκ προθέσεως χρησιμοποίησε λογισμικό για τον προγραμματισμό των δημοφιλών κινητήρων ντίζελ της, ώστε να ενεργοποιούνται οι έλεγχοι ρύπων μόνο κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών δοκιμών. Το σκάνδαλο αυτό προκάλεσε αναστάτωση και κατάφερε να φτάσει πάνω από 13.000.000 αναζητήσεις στο Google. Χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο κατέφυγαν στο Google γράφοντας την ερώτηση: “Θα γίνει ανάκληση του VW μου;”, για να δουν με ποιον τρόπο θα τους επηρέαζε μια ανάκληση.

25 Απριλίου 2015 στις 11:56 π.μ. ώρα Νεπάλ έγινε σεισμός μεγέθους 8.1 ρίχτερ, ο οποίος έπληξε τη χώρα, καταστρέφοντας χιλιάδες σπίτια και προκαλώντας τεράστια κατολίσθηση στο όρος Έβερεστ σκοτώνοντας περίπου 9.000 άτομα. Η κορυφαία ερώτηση που τέθηκε από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα ήταν “Πώς μπορώ να βοηθήσω το Νεπάλ;”. Οι αναζητήσεις για το θέμα αυτό ξεπέρασαν τα 85.000.000.

Στις 2 Ιουνίου 1953, στέφθηκε η Elizabeth Windsor. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, έγινε η μακροβιότερη Βρετανίδα μονάρχης και η Βασίλισσα με τη μεγαλύτερη παραμονή στο θρόνο στην ιστορία. Τα κράτη που εξαρτώνται από τον Βρετανικό Θρόνο, όπως η Νήσος Μαν, ήταν πιο πιθανό να κάνουν αναζήτηση για τη Βασίλισσα από ό,τι οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο φέτος και το σύνολο των αναζητήσεων να φτάσει 100.000.000.

Το 7ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών τα είχε όλα, εκπληκτικές επιδόσεις και αντοχές, δράμα, αθλητές στο απόγειο της καριέρας τους και… πάνω από 113.000.000 αναζητήσεις. Σε αντίθεση με τους άνδρες συναθλητές τους, οι παίκτριες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών αγωνίστηκαν σε τεχνητό χλοοτάπητα, καθιστώντας την οργάνωση ένα από τα θέματα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google.

Με ημερομηνία πρώτης προβολής τη 18η Δεκεμβρίου και μετά από μήνες αναμονής, τα τρέιλερ για την ταινία “Star Wars Επεισόδιο 7: Η δύναμη ξυπνά” προκαλούν παγκόσμια συγκίνηση και ανυπομονησία μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας και σημειώθηκαν πάνω από 155.000.000 αναζητήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο είναι ένα από τα τρέιλερ ταινιών με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία.

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, 20 από τις μεγαλύτερες ομάδες ράγκμπι στον κόσμο ξεκίνησαν να αγωνίζονται για το κύπελλο στο τουρνουά, σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο. Εν όψει του τελικού, οι οπαδοί σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία έκαναν συνεχείς αναζητήσεις για την αντίπαλη ομάδα, γι’ αυτό και οι αναζητήσεις ξεπέρασαν τις 246.000.000 αναζητήσεις.

Ένα τουρνουά που είχε μεγάλες προσωπικότητες, συναρπαστικούς αγώνες και ένα δραματικό φινάλε. Με αυτό το 11o Παγκόσμιο Κύπελλο, το κρίκετ έγινε ένα από τα αθλήματα με τις περισσότερες αναζητήσεις στον κόσμο, φτάνοντας τις 323.000.000.

Ο μεγαλύτερος ετήσιος θεσμός του Χόλιγουντ, τα Βραβεία Όσκαρ, συνεχίζει να συγκεντρώνει εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google σχετικά με τους νικητές, τους υποψήφιους και τους παρευρισκόμενους. Φέτος, ξεπέρασε τις 406.000.000 αναζητήσεις. Αν και το “Birdman” κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας, ο “Ελεύθερος σκοπευτής” κατέγραψε τις περισσότερες αναζητήσεις στις υποψηφιότητες των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2015.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ένα θέατρο, ένα στάδιο, ένα εστιατόριο και μια καφετέρια δέχτηκαν επιθέσεις από τρομοκράτες, την ίδια στιγμή που ο κόσμος προσπαθούσε απεγνωσμένα να μάθει αν τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν ασφαλή και τι είχε συμβεί στην πόλη του φωτός. Αυτές οι συντονισμένες επιθέσεις είχαν τον μεγαλύτερο απολογισμό νεκρών σε γαλλικό έδαφος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά αποτέλεσε τη νούμερο της λίστας για το 2015 με 897.000.000 αναζητήσεις.

Απολαύστε το βίντεο από τη Google…

Πηγή: newsauto.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top