LIKE ONLINE

Πώς να κάνεις τον εαυτό σου… GIF

Πώς να κάνεις τον εαυτό σου… GIF

Τα καλά νέα είναι ότι η εφαρμογή είναι πράγματι αστεία και εύκολη. Τα κακά νέα είναι ότι προς το παρόν αφορά μόνο χρήστες iOS και όχι Android.

Τα κινούμενα κλιπ, λεγόμενα και GIF έχουν κατακλύσει το τελευταίο διάστημα το διαδίκτυο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και έτσι ήρθε η ιδέα να δημιουργηθεί μια εφαρμογή με την οποία ο καθένας μπορεί να φτιάχνει μια κινούμενη εικόνα με τον εαυτό του. Η εφαρμογή λέγεται Giphy Cam και επιτρέπει στον καθένα να φτιάξει το δικό του GIF μέσα από απλά βήματα.

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξτε ένα από τα φίλτρα για να προσθέσετε στο GIF σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως μερικά παράξενα γυαλιά όπως αυτά στη φωτογραφία, ή την μπάντα από γάτες!

Μόλις έχετε αποφασίσει ποιο φίλτρο θέλετε να έχετε, πιέστε το κόκκινο κουμπί στη μέση της οθόνης για να ξεκινήσετε την εγγραφή.

Πατήστε το κουμπί μία φορά για να κάνετε λήψη με ριπή δηλαδή φωτογραφίες σε γρήγορη διαδοχή ώστε να δημιουργήσετε το GIF σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί για να γράψετε ένα σύντομο βίντεο.

Αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε το GIF σας ή να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook, το Instagram και το Twitter.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top