LIKE ONLINE

Πώς να κάνεις τον εαυτό σου… GIF

Πώς να κάνεις τον εαυτό σου… GIF

Τα καλά νέα είναι ότι η εφαρμογή είναι πράγματι αστεία και εύκολη. Τα κακά νέα είναι ότι προς το παρόν αφορά μόνο χρήστες iOS και όχι Android.

Τα κινούμενα κλιπ, λεγόμενα και GIF έχουν κατακλύσει το τελευταίο διάστημα το διαδίκτυο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και έτσι ήρθε η ιδέα να δημιουργηθεί μια εφαρμογή με την οποία ο καθένας μπορεί να φτιάχνει μια κινούμενη εικόνα με τον εαυτό του. Η εφαρμογή λέγεται Giphy Cam και επιτρέπει στον καθένα να φτιάξει το δικό του GIF μέσα από απλά βήματα.

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξτε ένα από τα φίλτρα για να προσθέσετε στο GIF σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως μερικά παράξενα γυαλιά όπως αυτά στη φωτογραφία, ή την μπάντα από γάτες!

Μόλις έχετε αποφασίσει ποιο φίλτρο θέλετε να έχετε, πιέστε το κόκκινο κουμπί στη μέση της οθόνης για να ξεκινήσετε την εγγραφή.

Πατήστε το κουμπί μία φορά για να κάνετε λήψη με ριπή δηλαδή φωτογραφίες σε γρήγορη διαδοχή ώστε να δημιουργήσετε το GIF σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί για να γράψετε ένα σύντομο βίντεο.

Αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε το GIF σας ή να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook, το Instagram και το Twitter.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top