Σοκ από σύλληψη γνωστής influencer για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Παρέσυρε πεζούς με αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Σοκ από σύλληψη γνωστής influencer για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Παρέσυρε πεζούς με αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Σκηνές χάους διαδραματίστηκαν στο κέντρο του Λονδίνου τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μία 29χρονη παρέσυρε πεζούς με το αυτοκίνητό της μετά από έντονο καυγά.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην οδό Argyll γύρω στις 04:30.

Μια 30χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, ενώ σε μια τρίτη γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για ελαφρύτερα τραύματα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη στο σημείο του συμβάντος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γνωστή influencer.

Η μητροπολιτική αστυνομία διευκρίνισε ότι το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο του Σόχο, δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατία.

Βίντεο που τραβήχτηκε από αυτόπτες μάρτυρες και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφει έναν καυγά μεταξύ αρκετών γυναικών στο σημείο. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μια γυναίκα φαίνεται να μπαίνει σε αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια κινήθηκε προς τα εμπρός και χτύπησε μια άλλη γυναίκα που στεκόταν στο πεζοδρόμιο.

Ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση μαζί με το ποδήλατό του, χτυπήθηκε επίσης από το όχημα.

«Αν και αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς τα ξημερώματα, τα καταστήματα στην περιοχή ήταν ακόμη ανοιχτά και πιστεύουμε ότι αρκετοί άνθρωποι θα είδαν τι συνέβη», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE