Λεμεσός: 58 κιβώτια με αρχαιότητες σε πλοίο στο Λιμάνι

Λεμεσός: 58 κιβώτια με αρχαιότητες σε πλοίο στο Λιμάνι

Πλοίο με αρχαιότητες εντόπισε στο Λιμάνι Λεμεσού το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12) η Αστυνομία. Βρέθηκαν και κλειδωμένα χρηματοκιβώτια.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγουμένη μας ενημέρωση το πλοίο με σημαία των Μπαχάμων είχε κρυμμένες αρχαιότητες μέσα σε δοχεία νερού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το ΤΑΕ Λεμεσού μετά από πληροφορίες έκανε έφοδο στο συγκεκριμένο πλοίο όπου εντόπισε τις αρχαιότητες.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εντοπίστηκαν 58 μεγάλα κιβώτια τα οποία περιείχαν νερό και μέσα σ΄ αυτά οι αρχαιότητες όπως κίονες και αμφορείς. Αξιό αναφοράς είναι πως βρέθηκαν και χρηματοκιβώτια τα οποία είναι κλειδωμένα, με το πλήρωμα να αναφέρει στην Αστυνομία πως δεν κατέχει τα κλειδιά.

Όπως μας αναφέρθηκε ο Καπετάνιος του πλοίου είναι Άγγλος ενώ ο άνθρωπος που κατείχε το κλειδί για το αμπάρι είναι Αμερικανός.

Να σημειωθεί πως από τη πρώτη κιόλας στιγμή το πλήρωμα συνελήφθη και ανακρίνεται ενώ έχει ειδοποιηθεί και η πρεσβεία της Αμερικής.

Το πλοίο είναι ερευνητικό και φαίνεται πως έκανε έρευνες σε διεθνή ύδατα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE