VIDEO: Φειδίας και Αννίτα - «Οι τρεις πολιτικές που έφεραν τη συμφωνία» - Πώς θα συνεργαστούν ΔΗΣΥ και Άμεση Δημοκρατία

VIDEO: Φειδίας και Αννίτα - «Οι τρεις πολιτικές που έφεραν τη συμφωνία» - Πώς θα συνεργαστούν ΔΗΣΥ και Άμεση Δημοκρατία

Σε κοινή τοποθέτηση, ο Φειδίας Παναγιώτου και η Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκαν στη συνεργασία που διαμορφώθηκε στο πλαίσιο της εκλογής της στην Προεδρία της Βουλής, εξηγώντας ότι η στήριξη βασίστηκε σε τρεις συγκεκριμένους πολιτικούς άξονες.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε ο Πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας, αναφέρθηκε πως οι τρεις πολιτικές αφορούν το δημογραφικό ζήτημα, το συνταξιοδοτικό σύστημα και το στεγαστικό πρόβλημα, τα οποία παρουσιάζονται ως κρίσιμες προτεραιότητες για την κοινωνική και οικονομική πολιτική.

Η πλευρά της Άμεσης Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι οι συγκλίσεις αυτές αποτέλεσαν τη βάση για τη στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Δημητρίου, στο πλαίσιο των διεργασιών για την εκλογή Προέδρου της Βουλής.

Η συζήτηση, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο διαμόρφωσης πολιτικών συνεργασιών στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, με τους δύο να τονίζουν στο τέλος του βίντεο ότι είναι «έτοιμοι να συνεργαστούν για το καλό των πολιτών».

Δείτε βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE