LIFESTYLE

Ποιοι διάσημοι πήραν διαζύγιο και ποιες σοβαρές σχέσεις διαλύθηκαν μέσα στο 2015;

Ποιοι διάσημοι πήραν διαζύγιο και ποιες σοβαρές σχέσεις διαλύθηκαν μέσα στο 2015;

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα πλούσια τόσο σε διαζύγια, όσο και χωρισμούς αγαπημένων ζευγαριών της showbiz.

Άλλα μας ξάφνιασαν περισσότερο και άλλα λιγότερο. Η ουσία όμως είναι πως πολλοί celebrities που είχαμε «αγαπήσει» να βλέπουμε μαζί, πλέον δεν έχουν ούτε τυπικές σχέσεις.

 Ας κάνουμε μία ανασκόπηση σε ό,τι προηγήθηκε…

 

Rowan Atkinson-Sunestra Sastry

The Keeping Mum UK Premiere, London

Μπορεί το διαζύγιο τους να βγήκε το Νοέμβριο, ωστόσο ο «Mr.Bean» πραγματοποιούσε εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο από τον Φεβρουάριο! Αιτία διαζυγίου μια 32χρονη, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Bradley Cooper-Suki Waterhouse

SULI WATERHOUSE, PAUL WALKER

Ήταν ιδιαίτερα ταιριαστοί και αγαπημένοι. Το γνωστό μοντέλο και ο αστέρας του Hollywood έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ireland Baldwin-Angel Haze

ireland baldwin2

Η σχέση της κόρης των Alec Baldwin και Kim Basinger τέλειωσε άδοξα, προκαλώντας ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα στην ξανθιά καλλονή. Τόσο μέσω social media, όσο και σε κοινές εμφανίσεις, φρόντιζε να δείχνει τον έρωτα της για την Angel Haze.

Miley Cyrus-Patrick Schwarzenegger

Miley-Cyrus-Kisses-Patrick-Schwarzenegger-2-580x435

H Miley Cyrus είχε δείξει πως έβρισκε τα «πατήματά» της στο πλευρό του γιου του Arnold Schwarzenegger. Ωστόσο οι εκκεντρικές της εμφανίσεις δεν σταμάτησαν, με συνέπεια να υπάρχει έντονη ενόχληση από την πλευρά του Patrick. Λίγο μετά το χωρισμό τους, η τραγουδίστρια απλά συνέχισε να προκαλεί

Gwyneth Paltrow-Chris Martin

Gwyneth Paltrow-Chris Martin1

Μετά από δέκα χρόνια γάμου η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin ανακοίνωσαν την απόφαση τους να χωρίσουν. Kαι οι δύο συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αποσταθεροποιηθεί η ζωή των παιδιών τους, της 9χρονης Apple και του 7χρονου Moses.

Ariana Grande-Big Sean

Singer Ariana Grande and rapper boyfriend Big Sean show lots of affection for each other and kiss and embrace on the red carpet at the 57th annual Grammy Awards

Ο χωρισμός τους πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς στις κοινές τους εμφανίσεις ήταν πολύ διαχυτικοί. Εκτός όμως των άλλων, οι δυο τους φαίνεται πως είχαν άσχημο χωρισμό, καθώς πλέον δεν θέλουν καν να μιλάει ο ένας στον άλλο.

Pamela Anderson-Rick Salomon

Pamela-Anderson-et-Rick-Salomon-2-mois_exact780x1040_p

Κι όμως η Pamela παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα και τον χώρισε για τρίτη φορά! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 για να χωρίσει τον ίδιο χρόνο. Πέρσι βρέθηκαν και πάλι μαζί και φυσικά παντρεύτηκαν για να χωρίσουν έξι μήνες μετά. Ωστόσο, οι τότε διαδικασίες διαζυγίου δεν ολοκληρώθηκαν με αποτέλεσμα, η sexy ηθοποιός να καταθέτει τώρα για τρίτη φορά χαρτιά διαζυγίου.

Cristiano Ronaldo-Irina Shayk

Cristiano Ronaldo-Irina Shayk

Οι λόγοι που χώρισε το λαμπερό ζευγάρι παραμένουν άγνωστοι. Ωστόσο πολλά ειπώθηκαν κατά καιρούς για όσα συνέβαιναν μέσα στη σχέση τους. «Αισθανόμουν ανασφαλής και άσχημη δίπλα του», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η 29χρονη.

Charlize Theron-Sean Penn

charlize theron sean penn

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, ένα μυστικό αρραβώνα που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αλλά και τα δεκάδες τρυφερά ενσταντανέ που είδαμε στα περιοδικά lifestyle, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι έμενε σε διαφορετικά σπίτια, μέχρι που επήλθε ολική ρήξη στη σχέση τους.

Ben Affleck-Jennifer Garner

Οι δύο ηθοποιοί έκλεισαν 10 χρόνια γάμου και ελάχιστοι περίμεναν πως λίγες μέρες μετά θα έδιναν τέλος στην σχέση τους. Πέτρα του σκανδάλου υπήρξε η νταντά του ζευγαριού, η οποία κατάφερε να χωρίσει μία αγαπημένη οικογένεια.

Ben Affleck-Jennifer Garner

affleck-cover-768

Οι δύο ηθοποιοί έκλεισαν 10 χρόνια γάμου και ελάχιστοι περίμεναν πως λίγες μέρες μετά θα έδιναν τέλος στην σχέση τους. Πέτρα του σκανδάλου υπήρξε η νταντά του ζευγαριού, η οποία κατάφερε να χωρίσει μία αγαπημένη οικογένεια.

Sienna Miller-Tom Sturridge

siennna miller tom sturridge

Η 33χρονη ηθοποιός και ο 29χρονος αρραβωνιαστικός της άρχισαν να βγαίνουν το 2011 ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2012. Λίγο αργότερα η Sienna ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, στην 3 ετών σήμερα Marlowe. Αν και όλα έδειχναν καλά μεταξύ τους, οι πρώτες φήμες για χωρισμό άρχισαν να κυκλοφορούν πριν δύο μήνες όταν η star άρχισε να βγαίνει χωρίς την βέρα της. Όπως φαίνεται, ο χωρισμός ήταν αρκετά ήρεμος.

Kate Moss-Jamie Hince

Kate Moss marries boyfriend Jamie Hince at St Peter's Church, Southrop, Gloucestershire near to the models Cotswold home in the UK. Pictured: Jamie Hince and Kate Moss Ref: SPL293599  010711   Picture by: Wakeham / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Ο γάμος τους το 2011, ήταν από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα. Και οι δύο είχαν επιβεβαιώσει σε φίλους τους πως δεν μπορούσαν να διορθώσουν τα προβλήματα στην σχέση τους. Σύμφωνα με φήμες, μεγαλύτερο ρόλο στο χωρισμό, έπαιξε η συμπεριφορά του γνωστού supermodel.

Kourtney Kardashian-Scott Disick

kourtney

Η Kourtney Kardashian αποφάσισε να χωρίσει οριστικά των επί εννέα χρόνια σύντροφο της. Αν και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα πάντα κατάφερναν στο τέλος να μας αποδεικνύουν ότι είναι αγαπημένοι. Πρόσφατα έγιναν γονείς για 3η φορά και κανείς δεν θα περίμενε πως θα είχαν αυτή την κατάληξη.

Gwen Stefani-Gavin Rossdale

Gwen Stefani arrives at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts Inaugural Gala presented by Salvatore Ferragamo at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts

Μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, έπεσαν τίτλοι τέλους στο γάμο τους. Και οι δύο πλευρές ζήτησαν κοινή κηδεμονία, ενώ το διαζύγιό τους ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών, με συνέπεια ο χωρισμός να είναι απόλυτα ομαλός.

Avril Lavigne-Chad Kroeger

avril lavigne chad kroeger

Κανείς δεν περίμενε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι θα χώριζε. Η τραγουδίστρια εξέδωσε δημόσια το διαζύγιό τους, διευκρινίζοντας, πως θα μείνουν για πάντα καλοί φίλοι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι δυο τους το τελευταίο διάστημα καυγάδιζαν πολύ συχνά και η φθορά ήταν επόμενο να έρθει.

Kaley Cuoco-Ryan Sweeting

Το ζευγάρι «κατάφερε» να χωρίσει μετά από μόλις 21 μήνες γάμου! Οι δυο τους με το που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν μετά από δυο μόλις μήνες. Η απόφαση ήταν κοινή για το τέλος και πριν λίγο διάστημα η ηθοποιός έσβησε και το τατουάζ, που είχε χτυπήσει για τον αγαπημένο της.

Emma Stone-Andrew Garfield

Andrew Garfield-Emma Stone

Το ζευγάρι που αγαπήσαμε στο Spiderman έδωσε τέλος και την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο ηθοποιός, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, απάτησε την εντυπωσιακή Emma Stone.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top